Herkese tüm yaz boyunca ücretsiz oluyor! Halk istedi hükümet yaptı: Doya doya tatil yapabilirsiniz

Herkese tüm yaz boyunca ücretsiz oluyor! Halk istedi hükümet yaptı: Doya doya tatil yapabilirsiniz

Tatil yapmak isteyenler bu yaz doya doya yapabilecek! Tüm yaz boyunca herkese ücretsiz olacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy duyurdu. Herkese tüm yaz boyunca ücretsiz oluyor! Halk istedi hükümet yaptı...

Bu yazdan itibaren tatil yapmak isteyen vatandaşlar için dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, sahilleri halka tamamen ücretsiz olarak açma kararı aldı.

Milyonlarca insan, dört bir yanı cennet olan Türkiye'de denize giremeden yaşıyor. Özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik zorluklar, tatil yapmayı birçok kişi için lüks hale getirdi. Ancak hükümetin yeni girişimi, tatil özlemi çeken vatandaşların yüzünü güldürecek.

SAHİLLER HALKA ÜCRETSİZ AÇILIYOR

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, mevcut 15 adet halk plajının sayısını artıracaklarını ve sahillerin tamamen halka açık olacağını duyurdu.

ÜCRETSİZ HİZMETLER VE MAKUL FİYATLAR

Bakan Ersoy, halk plajlarında sadece sahil kullanımının değil, duş alma ve soyunma kabinlerinin de ücretsiz olacağını vurguladı. Ayrıca, bu plajlarda yeme içme fiyatlarının da tatil bölgelerine oranla oldukça makul düzeyde tutulacağını belirtti. Bu sayede vatandaşlar, bütçelerini zorlamadan keyifli bir tatil yapabilecek.

HAZİNE ARAZİLERİ TAHSİS EDİLECEK

Bakan Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile yapılan istişareler sonucunda, hazine arazilerinin Millî Emlak üzerinden tahsis edileceğini açıkladı. Bakan Özhaseki'nin de bu projeye tam destek verdiğini belirten Ersoy, “Zaten hazine arazileri Millî Emlak üzerinden tahsis yapılabildiği için Çevre ve Şehircilik Bakanımızla da konuştuk. Kendisi de bana, ‘Siz neyi talep ederseniz, biz hızlı bir şekilde bakanlığın kullanımına vereceğiz’ dedi” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN