Hiçbir şey gizli kalmayacak! Koç, Oğlak, Kova, Aslan, Yay, Terazi, Boğa, Akrep, Başak… İşte 1 Eylül Cuma günlük burç yorumları

Hiçbir şey gizli kalmayacak! Koç, Oğlak, Kova, Aslan, Yay, Terazi, Boğa, Akrep, Başak… İşte 1 Eylül Cuma günlük burç yorumları

Başak burcunda yaşanan gerilim diğer burçlarda da etkisini göstererek. İş yerin tatsız durumlar söz konusu. Bunun için biraz sabır ve tahammül gerekli. Ani kararlar kötü sonuçlar doğurabilir. Koç, Aslan, Boğa, Yengeç, Terazi, Balık, İkizler, Akrep, Başak, Oğlak, Kova, Yay… İşte 1 Eylül 2023 Cuma günlük burç yorumları

1 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Etrafınızdakilerin hepsi sizin yolunuzu açmaya istekli değil gibi göründüğünden, bugün birkaç engel ve yanlış anlaşılmayla karşılaşabilirsiniz.

Bu, insanların davranışlarının arkasında yatan psikolojik mekanizmalar üzerine düşünmeniz ve aynı zamanda neyi yanlış yaptığınızı kabul etmeniz için harika bir fırsat olacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre bugün ağırlıklı olarak evinize odaklanacak ve muhtemelen birtakım ev işiyle ilgileneceksiniz.

Bazı Boğalar gayrimenkul işlemleriyle uğraşmak zorunda kalabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Haftanın son bölümü sizin için oldukça neşeli geçeceğe benziyor, bu nedenle bazı kutlamalara veya eğlenceli şeylere hazırlıklı olun.

Bu aynı zamanda kendinizle aynı frekansta olan insanlarla tanışmanız için de iyi bir fırsat. Mümkün olduğunca sosyal olduğunuzdan ve tüm fırsatlara açık olduğunuzdan emin olun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yeni bir gelir kaynağından biraz nakit girişi beklemelisiniz. Bazı Yengeçler için bu, uğraştıkları ve artık olgunluğa ulaşmış bir yan proje olabilirken, diğerleri geçici bir iş yükünden faydalanacak.

Para konusunda aşırı heveslenmeyin ve bu şansı devam ettirmek istiyorsanız birikim yapın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün bir durumda biraz çaresiz kalacaksınız ve sizi dışarı çıkaracak veya zihninizi konudan uzaklaştıracak küçük şeyler olacak.

Bu, sizi tamamen hazırlıksız yakalayan beklenmedik bir şey olabilir veya belki de böyle bir şeyin olacağını zatenbiliyordunuz. Etrafınızdakilere saygı duyduğunuzdan ve verdiğiniz her kararda onları dikkate aldığınızdan emin olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, bir şeyi gerçekten başarmak istediğinizde hayalleriniz için ne kadar çaba harcayabileceğinizi kanıtlayacaksınız.

Kendinizi fark ettirmek için iyi bir gün ancak diğer insanların kendilerini yok saymasını beklemeyin çünkü şu anda gerçekten hak ettiğinizden fazlasını elde etme şansınız çok az.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre bugün, takdir ve başarı başkalarıyla birlikte çalışırken gelecek, bu nedenle lütfen uğraşmak zorunda kalabileceğiniz herhangi bir ekip çalışmasındanveya grup faaliyetinden kaçınmayın.

Başlangıçta kendinizi biraz yersiz hissetseniz de yavaş yavaş havaya girdiğinizi ve daha da yaratıcı hale geldiğinizi fark edeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Cuma yıldızlar lehinize konumlanmamış, bu nedenle çevrenizdekilerden beklediğiniz takdir için daha çok çalışmaya hazır olun.

Önünüze önemli bir engel çıkacak gibi görünmüyor ancak güçlü argümanlarla gelmediğiniz takdirde diğer insanlarla konuşmak veya fikirlerinizi kabul ettirmekdaha zor olacak.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Cuma gardınızı indirecek ve muhtemelen yakınlarınıza hala duygularınız olduğunu ve soğuk bir kalbe sahip olmadığınızı göstereceksiniz.

Mevcut eğilim sizi oldukça melankolik olmaya ve sevgilinizden gelecek rahatlık ve ilgiye hasret bırakıyor. Bekar Yaylar aileleriyle daha fazla zaman geçirmeye meyilli olacaklar.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cuma kendinizi göstermeniz için ilginç sosyal fırsatlar karşınıza çıkacak. Bunlardan yararlanmalısınız.

Ciddi tavrınızı işte bırakmak ve akşam için eğlenceli bir şeylerle meşgul olmak için iyi bir gün. Neden arkadaşlarınızı toplayıp dışarı çıkmıyorsunuz? Belki yeni bir restoran ya da yeni bir grup aktivitesi deneyebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün etrafınızdaki ilişkileri geliştirmek için biraz zaman harcamak zorunda kalacaksınız. Ancak başkalarının sizi sevmesini sağlamak ya da geçmişteki hataları onarmak için sıkı bir çalışma ya da odaklanma beklemeyin.

Bugün karşınıza ne çıkarsa çıksın açık olun ve kendiniz gibi davranın. Biri yardım isterse ona yardım eli uzatmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hafta sonu yaklaştıkça durumunuz daha iyi olacak. Sizin için oldukça zorlu bir dönem olacak, biraz seyahat ve biraz da yaratıcılık gerekecek.

Bununla birlikte, bir sonraki hafta sonu için planladığınız tüm şeyler nedeniyle yeterince dinlenemeyebileceğiniz için bazı sağlık sorunları sizi bekliyor olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN