HÜDA PAR'lı vekiller yola kendi partileriyle devam edecek

HÜDA PAR'lı vekiller yola kendi partileriyle devam edecek

AK Parti listelerinden aday gösterilerek meclise giren HÜDA PAR'lı dört isim kendi partilerine geçme kararı aldı. Yapıcıoğlu'nun geçiş süreci tamamlanırken, diğer üç isim de dilekçelerini verdi. AK Parti'nin vekil sayısı geçiş sürecinin tamamlanmasıyla 263'e düşerken meclisteki parti sayısı 16'ya çıktı.

AK Parti listelerinden meclise giren HÜDA PAR'lı 4 milletvekili, yollarına kendi partilerinde devam etmek için dilekçelerini verdi.

Geçiş süreci tamamlanan partinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun ardından Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Mersin Milletvekili Faruk Dinç ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da geçiş dilekçelerini verdi.

AK PARTİ'NİN VEKİL SAYISI 263 OLDU

Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından bu üç milletvekili de görevlerine HÜDA PAR milletvekilleri olarak devam edecek.

İşlemlerin tamamlanmasıyla birlikte AK Parti mecliste 263 milletvekili ile yer alacak.

16 PARTİ MECLİSTE

İttifaklarından ayrılan partilere HÜDA PAR’ın da eklenmesiyle birlikte meclisteki parti sayısı 16 oldu.

Daha önce Demokrat Parti, DEVA, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi milletvekilleri, listelerinden meclise girdikleri CHP’den; Yeniden Refah Partisi ve Demokratik Sol Parti milletvekilleri, listelerinden meclise girdikleri AK Parti’den ve EMEP milletvekilleri, listelerinden meclise girdiği Yeşil Sol Parti’den ayrılarak partilerine geri dönmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN