İBB Başkanı İmamoğlu, kurban bağışı çağrısında bulundu

İBB Başkanı İmamoğlu, kurban bağışı çağrısında bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurban bayramı bağışlarını hatırlatarak vatandaşlara destek çağrısında bulundu. İmamoğlu, paylaştığı mesajında "Bütün hayırseverleri bu sürece katkı sunmaya davet ediyorum" dedi.

28 Temmuz'da başlayacak kurban bayramı için vatandaşlar hazırlıklarını sürdürüyor. Birçok kurum da her yıl olduğu gibi yardımlaşma kampanyalarına başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) düzenlediği Kurban Bağışı Kampanyası'nı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan paylaştığı çağrı ile duyurdu.

'KATKI SUNMAYA DAVET EDİYORUM'

İmamoğlu, bağış kampanyası için destek çağrısında bulunarak "Geleneksel hale getirdiğimiz Kurban Bağışı Kampanyası bu yıl da hayata geçiyor. Kurban etleri özenle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak ve dayanışmanın güzel bir örneğini daha göstereceğiz. Bütün hayırseverleri bu sürece katkı sunmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bağış kampanyasına katılmak için: https://bagis.istanbulvakfi.istanbul

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN