İBB'nin tesisine gelen hesap şok etti! 3 kişilik menüye bu fiyat...Fişi görenler şaka zannetti

İBB'nin tesisine gelen hesap şok etti! 3 kişilik menüye bu fiyat...Fişi görenler şaka zannetti

İstanbul’da hayat pahalılığıyla birlikte restoranların menü fiyatları da gün geçtikçe artıyor. Enflasyon ateşi karşısında yönünü Sosyal Tesislere çeviren vatandaş ise gelen hesap karşısında şok oldu. Öyle ki fişi görenler şaka zannetti. İşte, İBB tesisindeki o hesap…

Kafe ve restoranlarda artan fiyatların altında ezilen ve gücü yetmeyen vatandaş yönünü belediyelerin sosyal tesislerine çevirdi. Kafe ve restoranlara karşı daha uygun fiyatlı olan belediye tesislerine rağbet artarken, İstanbul’da yer alan o tesisteki hesap herkesi şaşkına çevirdi.

BU KADAR UYGUN FİYATI KİMSE BEKLEMİYORDU

Geçtiğimiz gün bir sosyal medya kullanıcısı İBB’ye ait olan Küçük Çamlıca Tesisleri’nde 3 kişilik yemeğe ödedikleri hesabı paylaştı. Gelen hesabı görenler ise gözlerine inanamadı. İşte, herkesi hayrete düşüren o hesap:

Hesabı görenler fiyatların bu kadar uygun olması karşısında adeta şaşkına döndü.

ibb.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN