İBB'ye başvurana anında 7 bin TL para! Bu fırsat 40 yılda bir gelir: Müjdeyi Ekrem Başkan verdi

İBB'ye başvurana anında 7 bin TL para! Bu fırsat 40 yılda bir gelir: Müjdeyi Ekrem Başkan verdi

Sosyal yardımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yeni bir duyuruda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından bizzat duyurulan destek projesi ile milyonlarca İstanbullu bayram edecek. İBB'ye başvuranlara anında 7 bin TL ödenecek. Yeni evlenecekler çiftlere bir müjde de Ekrem Başkan'dan! İşte İBB'nin yeni destek projesi ve detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla milyonlarca İstanbulluyu heyecana boğdu. Sosyal yardım ödemeleri ile sık sık gündeme gelen İBB yeni sosyal yardım paketini duyurdu. Ekrem Başkan tarafından yapılan duyuruda, evlenecek olan çiftlere nakit desteği sağlanacağı belirtildi. İBB'ye başvuranlara anında 7 bin TL ödeme yapılacak. Peki bu sosyal yardım desteği kimlere verilecek? Başvuru şartları neler? İşte sosyal yardım desteğinin detayları...

ghhghghg-49.jpg

EKREM İMAMOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evlenecek olan yeni çiftlere müjdeyi verdi. İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz" diyerek herkesi heyecana boğdu.

hjhjhjhj-35.jpg

İBB'YE BAŞVURUN ANINDA 7 BİN TL ALIN

Düğünün 10 bin TL üzeri gelmesinin ardından İBB tarafından 7 bin TL destek yardımı yapılacağını belirten İmamoğlu, şunları söyledi:

"Sevgili hemşehrilerim, ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Hem ülkemizde hem de İstanbul'umuzda yaşam maliyeti her geçen gün artıyor. Bu durumun hepinizi olumsuz etkilediğini çok iyi biliyoruz. Sizlere destek olmak ve bir nebze rahatlatmak için çalışıyor, projeler üretiyoruz. Size güzel bir haber vermek istiyorum. İBB olarak Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz. 2023 yılında İstanbul'da yeni evlenecek 10 binin üzerinde çiftimize tek seferlik 7 bin TL'lik evlilik desteği vereceğiz. Yeni bir yuva kuracak çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak inanın bizleri de çok mutlu ediyor. Yeni evlenecek çiftlerimizin hayalleri gerçek, mutlulukları daim olsun. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile aşacağız. Birlikte başaracağız."

ghhgghgh-24.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yeni evlenecek gençlere iki yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli ve “sıfır faizli” 150 bin TL kredi verileceğini açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN