İç Anadolu’nun keşfedilmeyen doğal cevheri! Gören Bolu sanıyor ama değil: Çorum’da olduğuna kimse inanmıyor

İç Anadolu’nun keşfedilmeyen doğal cevheri! Gören Bolu sanıyor ama değil: Çorum’da olduğuna kimse inanmıyor

Çorum’da bulunan bu yer İç Anadolu’nun keşfedilmeyen cevheri. İlk bakışta herkes burayı Bolu sansa da Çorum’da olduğuna kimse inanmıyor. İşte, piknik ve doğa yürüyüşü için mükemmel bir fırsat sunan o yer…

Tarihi Hattuşa’ya yakın konumuyla dikkat çeken İbikçam Göleti, Çorum Boğazkale’de keşfedilmeyi bekleyen bir doğa harikası. Kuş cıvıltıları ve suyun dinginliğiyle ziyaretçilerine huzurlu saatler yaşatan bu gölet, doğa yürüyüşleri ve keyifli bir piknik için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Çorum’da keşfedilmeyi bekleyen bu göl, Boğazkale ilçesinde Hattuşa’nın tarihi esintileri arasında konumlanmış. Özellikle hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde serinlemek ve dinlenmek isteyenler için muhteşem bir adres.

corum-ibikcam-goleti-1.jpg

“GELMİŞKEN TARİHİ HATTUŞAYI’DA GEZMEDEN GİTME”

Çorum’da keşfedilmeyi bekleyen bu doğa harikasına dikkat çeken Çorum Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“İbikçam Göleti Çorum Boğazkale İlçesi’nde Hattuşa ören yerine çok kısa bir mesafede yer almaktadır.

Kuşların cıvıltılı sesi, suyun dinlendirici etkisi ve doğanın huzurlu sakinliği ile bu eşsiz güzellikteki yerde yürüyüş veya ailenle piknik yapabilirsin.

Gelmişken tarihi Hattuşa’yı da gezmeden gitme!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN