İçişleri Bakanlığı'ndan şehitlik ziyaretleri genelgesi

İçişleri Bakanlığı'ndan şehitlik ziyaretleri genelgesi

Ramazan Bayramı'nı da kapsayan tam kapanma uygulamasına ilişkin yeni bir genelge yayımlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen bu genelgeye göre şehit aileleri Arife ve Bayramın birinci gününde şehitlik ziyaretleri için sokağa çıkma yasağından muaf olacak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 29 Nisan saat 19.00'da başlayan tam kapanma uygulaması 17 Nisan saat 05.00'te bitecek. Ramazan Bayramı'nı kapsayan uygulamada İçişleri Bakanlığı tarafından yeni bir genelge yayımlandı.

İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliğine gönderdiği “Şehit Ailelerinin Kabristan Ziyaretleri” konulu genelgeye göre Şehit aileleri, Arife ile Ramazan Bayramı’nın birinci gününde şehitlik ziyaretleri açısından sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN