İçmimarlar Odası Genel Kurulu’nda yumruklar havada uçuştu

İçmimarlar Odası Genel Kurulu’nda yumruklar havada uçuştu

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Kurulu’nda seçim heyecanı yerini kavgaya bıraktı. 25. dönem başkanına yapılan eleştirinin ardından yumruklar havada uçuştu.

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 26. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Mimarlar Odası Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantı gerçekleştiği sırada 25. Dönem Başkanı Emrah Kaymak ve 2. Başkan Ömer Sencar’a bir delegenin eleştiride bulunması üzerine sinirler gerildi ve seçim heyecanı yerini kavgaya bıraktı.

Kavgayı yatıştırmaya çalışan bir kişi ise mikrofonu eline aldı ve polisi arayacağını söyledi. Sonra ise “Haddini bil, sesini keserim” diyerek kavga edenlere seslendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN