İETT Genel Müdürü Bilgili: Toplu taşımaya en az yüzde 50 zam yapılabilir

İETT Genel Müdürü Bilgili: Toplu taşımaya en az yüzde 50 zam yapılabilir

İstanbul'da taşımacılık esnafının zam talebinin ardından, İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, açıklamalarda bulundu. Bilgili, ''Belediye de sektörlerden gelen bu taleplere kayıtsız kalamaz diye düşünüyorum. İlk UKOME’de gündeme bununla ilgili bir öneri gelecektir ve bu rakamın da yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum'' dedi.

İstanbul'da taşımacılık esnafının "Zam talebimiz onaylanmazsa ulaşımı durdururuz." sözlerinin ardından, İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, açıklamalarda bulundu. Bilgili, ''Belediye de sektörlerden gelen bu taleplere kayıtsız kalamaz diye düşünüyorum. İlk UKOME’de gündeme bununla ilgili bir öneri gelecektir ve bu rakamın da yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum'' dedi.

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, İETT Kağıthane garajında basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İETT Genel Müdürü Alper Bilgili’ye "Toplu ulaşıma zam yapılacak mı?" diye soruldu.

YÜZDE 50'NİN ALTINDA OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

Bilgili, "2 büyük kapsamlı meslek örgütleri ile yapılan toplantıda bütün meslek grupları yüzde 50 ile yüzde 100 arasında değişen oranlarda fiyat artışı talebinde bulundular. Belediye de sektörlerden gelen bu taleplere kayıtsız kalamaz diye düşünüyorum. İlk UKOME’de gündeme bununla ilgili bir öneri gelecektir ve bu rakamın da yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN