İftar sofraları şenlenecek! Ekmek fiyatları 1 TL'ye sabitlendi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İftar sofraları şenlenecek! Ekmek fiyatları 1 TL'ye sabitlendi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

11 ayın sultanı Ramazan bereketi ile birlikte geldi. Yeni yıl ile birlikte tartışma konusu olan ekmek fiyatlarında flaş bir gelişme yaşandı. Ramazan ayı boyunca ekmek fiyatları 1 TL'ye sabitlendi.

2023 yılı ile birlikte ekmek fiyatları sık sık gündemde yer aldı. Yapılan zamlar vatandaşların cebini yakarken o belediye Ramazan ayı boyunca fiyatları 1 TL'ye sabitledi. Yapılan açıklama kapsamında 210 gram ekmek fiyatı 1 TL olarak belirlenirken vatandaşlar da konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. 11 ayın sultanı Ramazan boyunca her gün geliri olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelere de askıda ekmek uygulaması ile ücretsiz ekmek dağıtımı yapılacak.


EKMEK FİYATLARI 1 TL'YE SABİTLENDİ

Ramazan ayı boyunca ekmek fiyatlarının 1 TL olduğunu açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, artan maliyetlere rağmen her daim halkın yanında olduğunu vurguladı. 11 ayın sultanı Ramazan'ın coşkulu duygulu ve bereketli olmasını dileyen Bozdoğan, “Artan maliyetlere rağmen biz her zaman halkımızın yanında olacağız. 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın coşkulu, duygulu ve bereketli ortamına hijyenik ve cep dostu ekmek sunarak, iftar soflarına misafir olacağız” dedi.
ekmek.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN