İhtiyacı olan hemen başvursun! Tek şartla 2.500 TL karşılıksız para desteği... Bayram öncesi ilaç niteliğinde destek ödemesi!

İhtiyacı olan hemen başvursun! Tek şartla 2.500 TL karşılıksız para desteği... Bayram öncesi ilaç niteliğinde destek ödemesi!

Son zamanlarda sık sık güncellenen ve duyurulan destek ödemelerinde bir gelişme daha yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan destek ödemelerinin kapsamı Ramazan ayı ile birlikte genişledi. 2 bin 500 TL tutarında destek ödemeleri başladı. Destek ödemesi başvuru şartları ise merak konusu oldu. Destek ödemesine dair tüm detaylar...

TEK ŞARTLAR DESTEK ÖDEMESİ!

2023 yılı ile birlikte hız kazanan destek ödemelerinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte üstüne düşülen destek ödemelerinde kapmam genişletildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara verilen destek ödemeleri tüm hızıyla devam ediliyor. Hak sahibi vatandaşlara düzenli olarak verilen destek ödemelerinde gelişmeler yaşanıyor. Destek ödemelerin kapsamında yeni ödemeler nisan ayı ile birlikte başvuruya açıldı.

Destek ödemelerinden faydalanmak için başvuruda bulunan hanelere nisan ayı ile birlikte 2 bin 500 TL yardım desteği verilecek. Belirtilen destek ödemesi ile birlikte vatandaşlar tarafından başvuru şartları ve başvurunun nasıl yapılacağı araştırma konusu oldu. Duyurulan destek ödemesi ile birlikte detaylar da paylaşıldı.

15668171079281.jpg

SADECE 1 ŞART İLE DESTEK ÖDEMESİNİ ALABİLİRSİNİZ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan ailelere verilen destek ödemelerine dair başvuru şartları paylaşıldı. 2023 yılı ile birlikte düzenli olarak devam edilen destek ödemeleri geliri düşük olan ve ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.

Belirtilen destek ödemesi ile birlikte 2 bin 500 TL ödeme yapılacak. Destek ödemesinden faydalanabilmek için hane başında yer alan kişi başına düşen gelirin asgari ücretin 3'te 1'inden daha az olması gerekir.

2020-asgari-ucret-ne-kadar-olacak-asgari-ucret-ve-agi-zamlariyla-ne-kadar-maas-alacagim-1571409424509.jpg

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIYOR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirtilen destek ödemesinden faydalanabilmek için başvuruda bulunmanız gerekir. Şartları sağlayan aileler tarafından başvuru işlemleri gerçekleştirilebilir.

E-Devlet sistemi üzerinden yapılacak olan başvuru işlemleri ayriyeten T.C kimlik kartı ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan il müdürlüklerine veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına giderek başvuru işleminde bulunabilir. Kimlik kartı ile birlikte gelir durumunu gösteren belgeyi de yanınızda götürmeniz gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN