İl Kültür Müdür Vekili’ne ‘istismar’ suçundan gözaltı

İl Kültür Müdür Vekili’ne ‘istismar’ suçundan gözaltı

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Erkan K. ‘çocuk sporculara istismar’ iddiasıyla gözaltına alındı. Şüphelinin, çocuk sporcuları götürdüğü kamplarda, etkinliklerde ya da otele çağırarak istismarda bulunduğu belirtildi.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili ve Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan K., çocuk sporculara istismarda bulunduğu iddiası üzerine gözaltına alındı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Erkan K. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtildi. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili ve Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan K.’nın, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda; çocuk sporcuları götürdüğü kamplarda, etkinliklerde ya da otele çağırarak istismarda bulunduğu belirtildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Erkan K.’nın cep telefonu ile çocuk sporculara yazdığı müstehcen yazışmalar da yine sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımlar üzerine Erkan K., hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Bursa’da da yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan, 25 yıla kadar hapsini istenen S.Y.’nin savunması tepki çekti. S.Y.’nin, öğrencisinin kendisine gönderdiğini iddia ettiği cinsel içerikli mesaj, fotoğraf ve görüntülerin suç olduğunu bilmediğini söyledi. “Mesaj ve görüntülerin suç olduğunu bilmiyordum. Bilsem hemen silerdim” iddiasını ileri sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN