İlkokul mezunlarına iş kapısı açıldı! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak! KPSS şartsız, mülakatsız…

İlkokul mezunlarına iş kapısı açıldı! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak! KPSS şartsız, mülakatsız…

İş arayanların fırsat ayağına geldi. İŞKUR üzerinden yapılan personel alımları dikkat çekerken 18-55 yaş aralığında KPSS şartsız özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Silahlı ve Silahsız olmak üzere yapılacak alımlar içinde detaylar tek tek açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

İŞKUR güncel iş ilanlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Birçok farklı alanda personel alımı yapılırken Bu kez özel güvenlik görevlisi alımları yapılacağı belirtildi. 18-55 yaş aralığında KPSS şartsız alım yapılacağı belirtirken başvuru detayları da tek tek açıklandı. İşte personel başvuru detayları…


BAŞVURULAR İŞKUR'DAN YAPILACAK

Milyonlarca kişi güncel ilanları yakından takip ederken alımların birçoğu İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Özel güvenlik görevlisi olarak başvuruda bulunmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilir. Yayınlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul ve lise mezunu personel alımı yapılacağı belirtildi. Yayınlanan ilanda alımların yalnızca özel sektör için geçerli olduğu belirtildi.

silahsiz-guvenlik-gorevlisi.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir.
  • Adayların güvenlik görevlisi olmak için daha önceden ağır hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti gibi suçlardan hüküm giymemiş olması gerekmektedir.
  • Adayların Türk Ceza Kanunu’na göre süresiz veya 6 aydan fazla hapis cezası, bu tür suçlardan mahkum edilmemiş olması gerekmektedir.
  • Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların sabıka kaydının bulunmaması veya daha önceki dönemlerden sicil kaydının temiz olması gerekmektedir.
  • Adayların fiziksel ve ruhsal sağlık açısından uygunluk şartlarını taşıyor olması gerekmektedir. Bununla birlikte görme, işitme, konuşma gibi temel yeteneklerinde yerine getirilebilecek düzeyde olması gerekiyor.

silahli-guvenlik-gorevlisi.jpg

  • Güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların ülke yasaları kapsamında güvenlik eğitimi almış olması gerekmektedir. Özel güvenlik eğitimi veren kurumlarda sertifikalı özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak.
  • Adayların özel güvenlik görevlisi olmak için güvenlik kimlik kartına sahip olması gerektiği belirtilirken kartın yetkilendirilmiş merciler tarafından verilmesi gerekmektedir.
  • Özel güvenlik görevlisi olmak için ilgili güvenlik birimlerinden yetkilendirme alınması gerekmektedir.
  • Güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar silahlı ve silahsız olarak ilanlara başvuruda bulunabilecek. Bu kapsamda adayların yukarıda belirtilen şartları eksiksiz bir şekilde taşıyor olması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN