"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davası duruşması: Sahte basın kartıyla görüntü çeken kişiye gözaltı

"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davası duruşması: Sahte basın kartıyla görüntü çeken kişiye gözaltı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, “İmamoğlu suç örgütü” davasının duruşmasına sahte basın kartıyla girip görüntü paylaşan E.Y.T. hakkında gözaltı, arama ve el koyma talimatı verildiğini açıkladı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasının duruşmasına sahte basın kartıyla giren ve çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan E.Y.T. hakkında gözaltı talimatı verildiğini bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesince yargılaması başlayan dosyanın, Marmara Ceza İnfaz Kurumları'ndaki 1 nolu duruşma salonunda görülen duruşmasına sahte basın kartıyla girdiği ve çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı anlaşılan E.Y.T. hakkında gözaltı, arama ve el koyma talimatı verildiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN