İmamoğlu Hırka-i Şerif'i ziyaret etti: Manevi ikliminde bu emanetleri görmek kıymetli

İmamoğlu Hırka-i Şerif'i ziyaret etti: Manevi ikliminde bu emanetleri görmek kıymetli

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hz.Muhammed'in Veysel Karani’ye emanet ettiği Hırka-i Şerif'i ziyaret etti. İmamoğlu, "Her yıl olduğu gibi Ramazan ayının manevi ikliminde bu emanetleri görmek, hissetmek çok kıymetli" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazreti Muhammed tarafından Veysel Karani'ye vasiyetle emanet edilen Hırka-i Şerif'i, aynı adı taşıyan Fatih'teki camide ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu, bugün ise sabah namazını Ayasofya’da kıldı. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği İmamoğlu, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

İmamoğlu, Hırka-i Şerif ve Sakal-ı Şerif ziyaretini sosyal medya hesabından paylaştı. Ziyaretten kareler paylaşan İmamoğlu, "Yüz yıllardır İstanbul’a emanet olan Hırka-i Şerif ve Sakal-ı Şerif’i ziyaret ettik. Her yıl olduğu gibi Ramazan ayının manevi ikliminde bu emanetleri görmek, hissetmek çok kıymetli" notunu düştü.

İmamoğlu daha önce “Ayasofya’ya hizmet vermedi, gitmiyor” sözleriyle hedef alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN