İmamoğlu’ndan müjde bitmiyor! Hepimize o işlem artık ücretsiz

İmamoğlu’ndan müjde bitmiyor! Hepimize o işlem artık ücretsiz

İstanbulluya bir müjde daha verildi. İmamoğlu, “ Sözümüzü geri getirdik” diyerek duyurdu. Artık o işleme para vermeyeceğiz. İşte detaylar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 18 milyon İstanbulluya müjdeyi duyurdu. 16 Mayıs’tan itibaren HPV aşısı artık herkese ücretsiz.

Başkan İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Ücretsiz HPV aşısı uygulamamızı başlatıyoruz” dedi. İmamoğlu, Türkiye’de HPV’ye bağlı kanser vakalarının artış gösterdiğini belirterek, ilk doz aşıların dağıtımı için başvuruların kabul edilmeye başlandığını ifade etti.

img-5988.jpeg

Ücretsiz aşı programından yararlanmak isteyen 9-26 yaş arası bireyler, İBB’nin internet sitesinde yer alan “HPV Aşı Uygulaması Projesi Başvuru Formu”nu doldurarak başvuruda bulunabilir. Bu girişimle, İstanbul’daki genç nüfusun sağlığını koruma altına almayı amaçlayan İBB, önemli bir halk sağlığı adımı atmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN