İmamoğlu: Ummadıkları belediyeleri kaybettiler, sıra koltuklarında

İmamoğlu: Ummadıkları belediyeleri kaybettiler, sıra koltuklarında

CHP'nin Üsküdar'daki mitinginde Ekrem İmamoğlu'nun mesajı okundu. İmamoğlu mesajında “Kaybettikleri belediyelerden sonra çok yakında koltuklarını da kaybedecekler. Bu ülkenin gençleri, işçileri ve emeklileri kazanacak.” dedi.

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Silivri’den gönderdiği mesajda iktidara sert sözlerle yüklendi. İmamoğlu, “Üsküdar’ı kaybettiler, İstanbul’u kaybettiler. ‘Bizden gitmez’ dedikleri belediyeleri de kaybettiler. Çok yakında makamlarını da kaybedecekler. Onlar kaybettikçe bu ülkenin çocukları, gençleri, işçileri, emeklileri kazanacak. Milletin hakkı yeniden millete dönecek” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Üsküdar’da düzenlediği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde İmamoğlu’nun mesajını İl Başkanı Özgür Çelik okudu. İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2019’dan bu yana Üsküdar’da hayata geçirdiği kreşlerden istihdam ofislerine, kent lokantalarından altyapı projelerine kadar pek çok hizmeti hatırlatarak “Üsküdar, halkçı ve icraatçı belediyeciliğin farkını gördü” ifadelerini kullandı.

İktidarı “yolsuzluk ve yozlaşma” ile suçlayan İmamoğlu, Türkiye’nin çok yakında adalet ve özgürlük iklimine kavuşacağını savundu. “Her yerde, herkes için adalet ve hürriyet hâkim olacak” diyen İmamoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in tutuklanmasına da değinerek “Yalana, şantaja ve mafya usulü siyasete karşı direneceğiz. Milletin iradesini yok sayanlar gidecek, her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN