İmamoğlu yeni yılın ilk namazını Eyüp Sultan'da eda etti

İmamoğlu yeni yılın ilk namazını Eyüp Sultan'da eda etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni yılın ilk sabah namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni yılın ilk saatlerinde Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazı kılarak gününü başlattı. İmamoğlu'nun namaz kıldığı anlar, bir vatandaş tarafından kaydedilerek sosyal medya hesabından paylaşıldı.

whatsapp-image-2024-01-02-at-10-39-46.jpeg

Bu özel an, Başkan İmamoğlu'nun caminin ön saflarında yer aldığı görüntülerle sosyal medyada hızla yayıldı. Paylaşılan görsellerde, İmamoğlu'nun sabahın erken saatlerinde ibadetini yerine getirirken huzurlu bir tavır sergilediği gözlemlendi.

whatsapp-image-2024-01-02-at-10-35-42.jpeg

Eyüp Sultan Camii, İstanbul'un Ayasofya'dan sonra en tarihi ve manevi öneme sahip camilerinden biri olarak biliniyor. Yeni yılın ilk gününde bu kutsal mekanda ibadet eden İmamoğlu, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İmamoğlu'nun bu hareketi, özellikle sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Namazın ardından vatandaşların İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN