İmamoğlu, ziyareti için Mansur Yavaş’a teşekkür etti: 86 milyon için adalet ve refahı konuştuk

İmamoğlu, ziyareti için Mansur Yavaş’a teşekkür etti: 86 milyon için adalet ve refahı konuştuk

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı İmamoğlu, cezaevinde kendisini ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’a teşekkür etti. İmamoğlu, “Bu zor günlerde 86 milyon insanımız için umut ve refahı konuştuk” dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri (Marmara) Cezaevi’nde kendisini ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

İmamoğlu, “Ziyareti için teşekkür ederim” diyerek, Türkiye'nin geleceğine dair umut ve adalet vurgusu yaptı.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yavaş, tutuklu başkanların süreçle ilgili beklentilerini kendisine ilettiklerini ifade etmişti.

İMAMOĞLU'NDAN YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Mansur Yavaş Başkanımızla Silivri'de buluştuk. Bu zor günlerde, 86 milyon yurttaşımızın adaletle ve refah içinde, umutla, bereketle ve barışla yaşayacağı bir Türkiye’ye nasıl ulaşacağımızı konuştuk.
Ziyareti için teşekkür ederim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN