İmamoğlu: Zulmedenler gidecek, millet kazanacak

İmamoğlu: Zulmedenler gidecek, millet kazanacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu, Silivri’den yaptığı açıklamada, toplumsal desteğin giderek büyüdüğünü vurgulayarak, “Zulmedenler gidecek, millet kazanacak” dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri'den yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çeken bir çıkış yaptı. Toplumsal hareketliliğin artarak devam edeceğini belirten İmamoğlu, miting çağrısında bulundu. İstanbul'dan başlayan mitinglerin Türkiye'nin dört bir yanına yayıldığını açıkladı.

İmamoğlu’nun her hafta sonu düzenlenen mitingler ile ilgili, sadece İstanbul için değil, ülke genelinde siyasi gündemi şekillendirecek nitelikte olduğunu belirtti. Vatandaşlara doğrudan çağrıda bulunan İmamoğlu, mücadelenin sadece bir şehirle sınırlı olmadığını, ülke genelini kapsayacak bir dayanışma hareketine dönüştüğünü vurguladı.

"BİZİ EKSİLTEBİLECEKLERİNİ SANIYORLAR AMA MİLYON MİLYON ÇOĞALIYORUZ"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sözleriyle yalnızca bir siyasi kararlılık mesajı vermekle kalmadı, aynı zamanda ülke genelinde artan desteğe de dikkat çekti. Samsun’dan başlatılan yürüyüşün, tüm Türkiye'yi kapsayan bir halk hareketine dönüşeceğini ifade etti.

İmamoğlu, "Bizi eksiltebileceklerini sanıyorlar ama milyon milyon çoğalıyoruz. Samsun’dan başlayan yürüyüşümüz yurdun dört bir yanına yayılacak.” dedi.

"ZULMEDENLER GİDECEK, MİLLET KAZANACAK"

İmamoğlu, bu çağrısıyla haftalık miting takviminin başlayacağını duyurdu. Bu mitinglerin hem İstanbul merkezli hem de Anadolu'nun farklı şehirlerinde organize edileceğini açıkladı. Mitinglerin düzenli aralıklarla yapılması, kamusal katılımın sürekli hale getirileceğini ortaya koydu.

Paylaşımının sonunda bu ifadeye yer veren İmamoğlu, toplumsal adalet ve halk iradesi vurgusunu yineledi. İmamoğlu,"Milletimizi her haftasonu bir ilde, hafta içi İstanbul’da bir ilçede yapılacak mitinglere davet ediyorum. Zulmedenler gidecek, millet kazanacak.” ifadelerine yer verdi.

HALKIN KATILIMINA AÇIK SÜREKLİ MİTİNGLER DÜZENLENECEK

İmamoğlu'nun duyurduğu mitingler şu şekilde planlanıyor:

  • Hafta sonları farklı illerde büyük katılımlı buluşmalar gerçekleştirilecek.
  • Hafta içi ise İstanbul’un farklı ilçelerinde daha yerel ama etkili mitingler düzenlenecek.
  • Katılım çağrısı, doğrudan halka yönelik olacak.
  • Her mitingde kamuoyuna açık mesajlar verilecek.

İşte İmamoğlu'nun x hesabı üzerinden yaptığı paylaşım:

"Bizi eksiltebileceklerini sanıyorlar ama milyon milyon çoğalıyoruz. Samsun’dan başlayan yürüyüşümüz yurdun dört bir yanına yayılacak. Milletimizi her haftasonu bir ilde, hafta içi İstanbul’da bir ilçede yapılacak mitinglere davet ediyorum. Zulmedenler gidecek millet kazanacak."

YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN