İmamoğlu'ndan deprem açıklaması: Yardımlarımızı bölgeye intikal ettiriyoruz

İmamoğlu'ndan deprem açıklaması: Yardımlarımızı bölgeye intikal ettiriyoruz

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından İBB Başkanı İmamoğlu açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "İBB ve İlçe belediyelerimizle, AFAD koordinasyonunda yardımlarımızı bölgeye intikal ettiriyoruz." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deremin ardından deprem bölgesine arama kurtarma ekipleri ve yardımların yola çıktığını belirtti.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Felaket bölgesinin geniş olması nedeniyle elimizdeki imkanlarımızı zorlayarak bölgeye ciddi katkılarda bulunmamız gerektiğinin de farkındayız. 311 personelimiz arama kurtarma ekibi olarak bölgeye sevk edildi. 20 iş makinesini bölgeye sevk ediyoruz. AFAD ile koordine şekilde 2 arama kurtarma aracı ve 200 İtfaiye personelimiz, 1 yemek tırı, Hamidiye Su ve Halk Ekmek tırları deprem bölgesine hareket etti. Toplam 260 personelimiz uçakla bölgeye hareket ediyor. Ayrıca soba, battaniye gibi ihtiyaç malzemeleri de yola çıkmıştır." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN