İmamoğlu'ndan Kurum'a: Gerçekten şaşırmış durumda

İmamoğlu'ndan Kurum'a: Gerçekten şaşırmış durumda

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partiler çalışmalarına hızla devam ediyor. İBB Başkanı İmamoğlu, Murat Kurum'un Kent Lokantaları'na yönelik eleştirilerine karşı "O ‘Kent Lokantaları’nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor" dedi.

31 Mart'ta doğru hızla ilerlerken yerel seçimde gözler İstanbul'dan gelecek sonuçta. Yapılan anket sonuçlarına göre İstanbul'da başa baş giden bir yarış var.

İMAMOĞLU'NDAN KURUM'A KENT LOKANTASI YANITI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik’te kanaat önderleri ile bir araya geldi. Programa CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı da katıldı. İmamoğlu programın gerçekleştiği salonun çıkışında bir basın mensubunun sorusunu yanıtladı.

İmamoğlu, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un ‘Kent Lokantası’ ile ilgili söylemleri hakkındaki soruya yanıt verdi.

'GERÇEKTEN ŞAŞIRMIŞ DURUMDA'

İmamoğlu, “Allah akıl versin. Bu laflarından sonra ben ne diyeyim. Ne dersine çalışmış, üzülüyorum. Ne bu milleti tanıyor. Yapılan iyi hizmetleri al da kopyala onlarla dalga geçme. O ‘Kent Lokantaları’nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar, sözler veriyor. 31 Mart’ı inşallah çıkartır” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN