CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi” adlı sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Gaziantep’te gerçekleştirdiği bir ev ziyaretine ilişkin fotoğrafı paylaştı.
“BİZLERİ ZİNDANA ATIP…” MESAJI
İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Bizleri zindana atıp, parti binalarına kayyım atayınca milleti çaresiz bırakacağını sananlar bu fotoğrafa iyi baksın.
Milletin adalet, demokrasi ve refah umudunu binalara, tabelalara zimmetli zannedenler büyük bir hüsrana uğrayacak. Umut her adımda daha da büyüyecek.”
Bizleri zindana atıp, parti binalarına kayyım atayınca milleti çaresiz bırakacağını sananlar bu fotoğrafa iyi baksın!
— Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (@CAOIletisim1) June 29, 2026
Milletin adalet, demokrasi ve refah umudunu binalara, tabelalara zimmetli zannedenler büyük bir hüsrana uğrayacak. Umut her adımda daha da büyüyecek. pic.twitter.com/0mTThC9dOw
