İmamoğlu'ndan 'Zeydan Karalar' mesajı: Güzel bir teselli oldu

İmamoğlu'ndan 'Zeydan Karalar' mesajı: Güzel bir teselli oldu

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tahliye edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar için geçmiş olsun dileklerini iletti. El yazısıyla kaleme aldığı notta İmamoğlu, Karalar’ın serbest bırakılmasını “haksızlıklar döneminde hepimiz için güzel bir teselli” olarak nitelendirerek, tutuksuz yargılamanın bir hak olduğunu vurguladı.

Kamuoyunda “Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü Davası” olarak bilinen dosyada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tahliye edilmesinin ardından, tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan destek mesajı geldi.

İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından yaptığı paylaşımda Karalar’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

'TUTUKSUZ YARGILAMA HAKTIR'

El yazısı ile kaleme aldığı bir notta Karalar’a geçmiş olsun dileklerini ileten İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Benim canım başkanım, Adana gibi başkan, Zeydan Karalar'ın tahliyesi hepimizi çok mutlu etti. Haksızlık ve hukuksuzluklar döneminde güzel bir teselli oldu. Tutuksuz yargılama haktır. Geçmiş olsun Adana, geçmiş olsun Zeydan Başkanım. Ekrem İmamoğlu Silivri."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN