İmamoğlu’nun 'Adaylık' hesabına dördüncü erişim engeli

İmamoğlu’nun 'Adaylık' hesabına dördüncü erişim engeli

X sosyal medya platformu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda Ekrem İmamoğlu'nun kampanyası için kullanılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabını dördüncü kez erişime engelledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ana hesabının kapatılmasının ardından açılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabı da X'te erişime engellendi.

X sosyal medya platformu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda Ekrem İmamoğlu'nun kampanyası için kullanılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabını erişime engelledi.

Karar bugün saat 20.30 sıralarında uygulandı.

Gerekçe ise "millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması" olarak açıklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı hesabın kapatılması için talepte bulunmuş, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin CBAdayOfisi adlı hesabı birkaç kez isim değiştirerek erişim engelini aşmaya çalışmıştı.

xxxxxxxxxxxxxxx.png

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN