İmamoğlu'nun annesinden Murat Çalık'ın annesine ziyaret

İmamoğlu'nun annesinden Murat Çalık'ın annesine ziyaret

İmamoğlu’nun annesi Hava İmamoğlu ve kızkardeşi Neslihan Yakupçebioğlu, İzmir Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın annesi Gülümser Çalık’ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmasının ardından cezaevinde rahatsızlanan ve hastaneye sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın İzmir Şehir Hastanesi’nde tedavisine devam ediliyor. Hastane önünde oğluna camdan baktığı fotoğraflarla gündem olan Mehmet Murat Çalık’ın annesi Gülümser Çalık’ın da hastanedeki bekleyişi sürüyor.

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun annesi Hava İmamoğlu ve kız kardeşi Neslihan Yakupçebioğlu, İzmir Şehir Hastanesi’ne giderek Gülümser Çalık’ı ziyaret etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN