IMDb Peker'in videolarının yer aldığı sayfayı kaldırdı

IMDb Peker'in videolarının yer aldığı sayfayı kaldırdı

IMDb, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videoların yer aldığı sayfayı kaldırdı. Ayrıca, 'Top 250 TV Programları' sayfasının yayınını da durdurdu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son haftalarda YouTube üzerindeki kanalından videolar yayınlayarak iddialarda bulunuyor. Dile getirdiği iddialar ise siyaset gündeminde tartışmalara neden oluyor.

Dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database (IMDb), Peker'in videolarının yer aldığı bir sayfaya yer vermişti. 'Sedat Peker vs AKP' başlığı kullanılan sayfada Peker’in bugüne kadar yayımladığı videolar hakkında kısa bilgiler veriliyordu.

Söz konusu sayfa yayından kaldırıldı. IMDb, 'Top 250 TV Programları' sayfasının yayınını da durdurdu.

Peker'in çektiği videolar, dün IMDb'de TV programları kategorisinde yayınlanmıştı. Sayfa, 30 bine yakın oyla 10 üzerinden 10 değerlendirme puanı alarak birinci sıraya yükselmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN