ING Bank'tan emekliye bayram hediyesi! Promosyon ödemelerini güncelledi: Bankaya giden emeklinin cebini dolduruyor...

ING Bank'tan emekliye bayram hediyesi! Promosyon ödemelerini güncelledi: Bankaya giden emeklinin cebini dolduruyor...

Milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde yer alan promosyon ödemeleri güncellenmeye devam ediyor. Bankalar tarafından duyurulan normal rakamları yakından takip eden emeklilerin radarına ING Bank takıldı. Haziran ayı ile birlikte emekli promosyon ödemelerini güncelleyen ING Bank, rekabeti yeni bir boyuta taşıdı. İşte tüm detaylar...

HAZİRAN AYI GÜNCEL PROMOSYON

ING Bank tarafından promosyon ödemeleri haziran ayı ile birlikte güncellendi. Ülkemizde yer alan 16 milyon emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri EYT'lileri de kapsıyor. Temmuz ayı ile birlikte emekli maaşlarına gelecek zam için ING Bank şimdiden promosyonlarında artışı açıkladı.

Son aylarda ülkemizde yaşanan önemli gelişmeler ile birlikte promosyon ödemelerindeki rekabet yeniden canlandı. En düşük emekli maaşının 7.500 TL olması, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte promosyon ödemeleri güncellenmeye devam ediyor.

ING Bank tarafından paylaşılan güncel promosyon ödemeleriyle birlikte emekliler sıraya girdi. Soluğu ING Bank şubelerinde alan emekliler, yüksek promosyon ve kampanyalar eşliğinde emekli maaşını ING Bank'a taşıyor. Bankalar arasında yeniden canlanan rekabete ING Bank tarafından nokta koyuldu.

1536006.webp

ING BANK EK PROMOSYON KAMPANYALARI

ING Bank tarafından verilen promosyon ödemeleri emekli vatandaşların dikkatini çekti. Ülkemizde yer alan 16 milyon emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri haziran ayı ile birlikte güncellenmeye devam ediyor. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emekli vatandaşa 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapılıyor.

ING Bank emekli vatandaşın faturalara otomatik ödeme talimatı vermesi halinde her fatura başına + 500 TL ödeme alacak. Toplamda ise 1500 TL'ye kadar ek promosyon ödemesi alıyor. ING Bank ayriyeten ilk ay 2.500 TL ödeme yapan müşterilerine ek olarak 500 TL bonus ödemesi yapıyor.

0x0-en-yuksek-emekli-promosyonu-veren-bankalar-listesi-8000-tlye-dayandi-promosyon-ve-emekli-maasi-tasima-islemi-i-1660826599507.jpg

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

ING Bank tarafından verilen promosyon ödemeleri maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor. Maaş aralığına göre ödenen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 – 3.500 TL’ye kadar olan emekli maaşlarına 5.100 TL,
  • Maaş aralığı 3.500 TL ile 7.500 TL arasındakilere 5.950 TL,
  • Maaş aralığı 7.500 TL ile 10.000 TL arasındakilere 7.650 TL,
  • 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 8.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN