Irak’ın kuzeyinde EYP patlaması: Bir askerimiz şehit oldu

Irak’ın kuzeyinde EYP patlaması: Bir askerimiz şehit oldu

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyon bölgesinde yürütülen arama-tarama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Önder Özen, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Operasyon bölgesinde icra edilen arama-tarama faaliyeti sırasında, el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu yaralanan Uzman Çavuş Önder Özen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Açıklama Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Hakurk Operasyon bölgesinde arama faaliyeti yapan Uzman Çavuş Önder Özen el yapımı mayına bastı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Özen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN