İş Bankası'ndan dikkati çeken promosyon! Promosyonunda yeni güncelleme... Mart ayı promosyonu açıklandı!

İş Bankası'ndan dikkati çeken promosyon! Promosyonunda yeni güncelleme... Mart ayı promosyonu açıklandı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş emekli promosyonu araştırmasına başladı. EYT düzenlemesi ile birlikte yeniden hız kazanan emekli promosyonlarında güncellemeler de devam ediyor. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte emekli promosyonlarında yeniden gündem oldu. Özel promosyon açıklaması dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

İŞ BANKASI'NDAN MÜJDELİ HABER!

EYT düzenlemesi ile birlikte hız kazanan emekli promosyon rekabeti gündemden düşmek bilmiyor. Bankalar arasında yaşanan kıyasıya rekabet ile birlikte sürekli olarak emekli promosyonlarında güncellemeler yaşanıyor. Emeklilere sağlanan özel fırsat dolu rekabet ile birlikte ayrıcalıklardan daha iyi bir şekilde faydalanmayı sağlıyor.

İş Bankası tarafından başlatılan özel kredi çözümleri ile birlikte kendinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özel kredi koşulları ile birlikte finansal sıkıntıların üzerinden kolaylıkla gelme imkanı sağlanıyor. Promosyon yarışlarının tam gaz devam ettiği sıralarda İş Bankası çıtayı yükselten hamleyi yaptı.

Özel promosyon kampanyaları ile anlaşmanız halinde yararlanabileceksiniz. Promosyon için İş Bankası ile taahhüt imzalayan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağına dair imzalanan taahhüt ile birlikte MEM promosyonu 16 bin 250 TL olarak açıklandı.

emekliye-gelen-son-dakika-mujdesi-bankalardan-3-000-tl-ile-7-000-tl-arasindaki-odemeler-hesaplar.jpg

İŞ BANKASI KAHRAMANKAZAN MEM PROMOSYONU

Promosyon ödemeleri konusunda yeni bir imza atan İş Bankası hamlesini kısa bir süre önce duyurdu. Promosyon miktarını artırarak müjdeli haberi verdi. İş Bankası'na müracaat ederek 3 yıl aynı bankadan maaş alacağına dair taahhüt imzalayanlara Kahramankazan MEM promosyonu kesinleşti. Taahhüttü imzalayanlara toplamda 16 bin 250 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

banka-promosyonlari-helal-mi-nerede-kullanilir-h670678-fef2d.jpg

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI

Belirli maaş aralığına göre verilen emekli promosyonları dikkat çekiyor. İş Bankası tarafından mart ayı için açıklanan emekli promosyonları ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL banka promosyonu alabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN