İş insanı Hakan Cengiz ve eşine trafikte silahlı saldırı: Şoför yaralandı

İş insanı Hakan Cengiz ve eşine trafikte silahlı saldırı: Şoför yaralandı

İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in içinde bulunduğu araca, TEM Mahmutbey mevkiinde motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Cengiz ailesi saldırıdan yara almadan kurtulurken şoförleri Muhammed Yaşar başından yaralandı.

İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz, öğle saatlerinde TEM Mahmutbey mevkiinde silahlı saldırıya uğradı.

hakan-cengiz.jpg

İddiaya göre, Cengiz ailesinin içinde bulunduğu araç seyir halindeyken yanlarına motosikletli iki kişi yaklaştı. Saldırganlar araca 4 el ateş ettikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

hakan-cengiz-3.jpg

ŞOFÖR YARALANDI

Olayda şoför Muhammed Yaşar başından yaralandı. Kontrolden çıkan araç, önünde seyir halinde olan araçlara çarparak durabildi. Saldırıda Cengiz çifti yara almadı.

Olayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

hakan-cengiz-2.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptıkları yaralı Muhammed Yaşar’ı yakında bulunan hastaneye kaldırdı. Olay yerine intikal polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu.

hakan-cengiz-4.jpg

Olay yerinde bulunan KGYS kameralarını da inceleyen ekipler kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN