25 TL alışveriş yapana büyük müjde! Tarım Kredi'de gofret, çikolata ve deterjanda şok fiyatlar

25 TL alışveriş yapana büyük müjde! Tarım Kredi'de gofret, çikolata ve deterjanda şok fiyatlar

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 06 - 19 Nisan 2026 tarihleri arasında geçerli olacak yeni "Kasa Arkası Fırsatları" dönemini başlattı; 25 TL ve üzeri alışverişlerde temel gıda, atıştırmalık ve temizlik ürünlerinde büyük indirimler raflardaki yerini aldı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 06 - 19 Nisan 2026 tarihleri arasında geçerli olacak yeni indirim dönemini başlattı. "Kasa Arkası Fırsatları" kapsamında, 25 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketiciler seçili ürünlerde büyük indirimlerden yararlanabilecek.

İşte Nisan ayının ikinci haftasında öne çıkan indirimli ürün listesi:

ATIŞTIRMALIK VE KAHVALTILIK GRUBU

Mutfak masraflarını düşürmek isteyenler için tatlı ve atıştırmalık ürünlerinde dikkat çeken fiyat düşüşleri yaşanıyor:

  • Tarım Kredi Kakaolu Fındık Kreması (500 G): 79,90 TL yerine 64,50 TL

  • Ülker Çikolatalı Gofret (4x36 G): 59,90 TL yerine 39,90 TL

  • Oylum Vanilya Aromalı Gofret (400 G): 64,90 TL yerine 47,90 TL

5.png

3.png

4.png

TEMİZLİK VE HİJYEN ÜRÜNLERİ

Ev temizliğinin temel ihtiyaçları arasında yer alan deterjan ve koku ürünleri de kampanya dahilinde:

  • Renax Çamaşır Kapsülü Çeşitleri (24'lü): Beyazlar ve renkliler için özel seçenekleriyle 199,00 TL yerine 149,90 TL

  • Renax Çamaşır Koku Boncuğu Çeşitleri (250 G): Lavanta, Rosella, Marine ve Perla seçenekleriyle 199,00 TL yerine 149,90 TL

1.png

2.png

KAMPANYA DETAYLARI

Tarım Kredi Kooperatif Market'in sunduğu bu özel fiyatlar, sepet tutarı 25 TL ve üzerinde olan müşteriler için kasa noktasında geçerli olacak. Kampanya stoklarla sınırlı olup, 19 Nisan 2026 tarihine kadar tüm Türkiye genelindeki şubelerde devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN