Isırığıyla kör eden örümcek alarmı! O ilimizde ortaya çıktı: Bu örümceği gördüğünüz yerde kaçın

Isırığıyla kör eden örümcek alarmı! O ilimizde ortaya çıktı: Bu örümceği gördüğünüz yerde kaçın

Isırdığında insanları kör etme tehlikesi bulunan örümcek o ilimizde görüldü. Bu örümceği görürseniz kaçın. İnsan yüzlü beyaz örümcek vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Havaların ısınmasıyla beraber birçok böcek görülmeye başlandı. Özellikle evleri istila eden böceklere karşı önlemler alınırken Aydın’ın Efeler ilçesinde insan yüzlü beyaz örümcek görüldü. Söz konusu bu örümcek zehrini fırlattığı takdirde insanları kör edebiliyor.

yeni-proje-37.jpg

AYDIN’DA BEYAZ ÖRÜMCEK PANİĞİ

Atatürk Kent Meydanında görülen insan yüzlü beyaz örümcek, bir kafede oturan vatandaşları tedirgin etti. Zehirli olmasıyla bilinen bu örümcek, panik havasına neden olurken örümceğin ısırma ihtimaline karşı vatandaşların kafeden kaçmasına neden oldu.

yeni-proje-38.jpg

İNSAN YÜZLÜ BEYAZ ÖRÜMCEK NEDİR?

Örümcekler arasında zehirli olmasıyla bilinen insan yüzlü beyaz örümcek, çevresine yaklaşanlara karşı zehrini fırlatabiliyor. Oldukça sık rastlanan bu örümcek türü zehrinden dolayı insanı kör etme riskiyle de tanınıyor. Bunun yanı sıra zehirleme, vücudunda yara oluşturma gibi birçok zararları görülür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN