İşitme engelli Nihal 8 aydır kayıp: Kemik parçaları bulundu

İşitme engelli Nihal 8 aydır kayıp: Kemik parçaları bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde sekiz aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu. Kemik parçaları, otopsiye gönderildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde sekiz ay önce kaybolan işitme engelli 24 yaşındaki Nihal Babayiğit'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları, ağaçların altında bulundu. Nihal Babayiğit'in kaybolmasından sonra cinayet şüphesiyle tutuklanan Batman'da yaşayan Mehmet Basık'ın yönlendirmesiyle yapılan aramalarda bulunan kemikler, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Babayiğit, Mehmet Basık ile sosyal medya aracılığıyla tanıştıktan sonra kaybolduğu ve ailesinin endişe dolu arayışları sonucu, Basık'ın Batman'daki evinde bulunduğu ortaya çıktı. Mehmet Basık'ın, Nihal Babayiğit ile birlikte olduğunu gösteren kanlı fotoğraflar ve videolar üzerine, aile olayı polise bildirdi.

Savcının emri üzerine Nihal Babayiğit'in kayıp olduğu süre boyunca Mehmet Basık, Batman Cezaevi'nde tutuldu ve daha sonra Serik ilçesine getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN