İskender mi yiyoruz gram altın mı? Bursa'daki iskender fiyatları sosyal medyayı salladı

İskender mi yiyoruz gram altın mı? Bursa'daki iskender fiyatları sosyal medyayı salladı

Gıda sektörünün her geçen gün yeni zamlarla karşı karşıya kaldığı bu günlerde iskender fiyatını görenler resmen şoka girdi. Sosyal medya bu fiyatlarla sallanırken akıllarda tek bir soru yer edindi. “İskender mi yiyoruz gram altın mı?” İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Enflasyon etkisini her alanda ciddi derecede gösterirken bu durumdan en çok etkilenen en çok etkilenen alanlardan biri gıda sektörü oldu. Öyle ki marketlerdeki etiketlerin sürekli değişmesi, restoranların menülerine sürekli güncellemesi vatandaşların her defasında yeni bir şoka girmesine yol açtı. Bu kapsamda son olarak Bursa’daki iskender fiyatları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı.

yeni-proje-10.jpg

GRAM ALTIN FİYATINA İSKENDER

Sosyal medya son günlerde Bursa’daki bir restoranın iskender fiyatlarıyla çalkalanıyor. Zamların her geçen gün arttığı bugünlerde her alanda çok yüksek fiyatlara neredeyse alışır hale gelmişken iskender fiyatları bir kez daha gerçeği insanların yüzüne çarptı. Sosyal medyadan paylaşılan menüde bir porsiyon iskender in fiyatı 480 TL olarak karşımıza çıkarken bul etli bir porsiyon iskenderun fiyatı ise 725 lira olarak gözlemlendi.

gitmg2ew4aeklwx.jpg

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Bursa'da bir restorana ait olan bu yemek menüsü sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirirken kullanıcılar bu duruma isyan etti. Menüyü ilişkin yorumlarda bulunan sosyal medya kullanıcıları “bu nedir böyle ya”, “ülkede lüks olmayan bir şey kalmadı paralara bak”, “eskiden bu paralara aldığın ev kredisi taksiti ödeniyordu” gibi yorumlar yaptılar.

capture-20240310151852106.jpg

capture-20240310151822170.jpg

capture-20240310151750318.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN