İSKİ'den 12 saatlik su kesintisi uyarısı: Üç ilçede çalışma var

İSKİ'den 12 saatlik su kesintisi uyarısı: Üç ilçede çalışma var

İSKİ, Beylikdüzü Terfi Merkezi ve Yakuplu-Kavaklı ana isale hattında yapılacak bakım ve montaj çalışmaları nedeniyle 18 Haziran 2025 Çarşamba günü Büyükçekmece, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerindeki bazı mahallelerde 12 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Vatandaşların önlem almaları istendi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul’un batı yakasındaki önemli su altyapı noktalarında sürdürülecek teknik çalışmalar kapsamında planlı bir su kesintisi yapılacağını açıkladı. 18 Haziran Çarşamba günü sabah saat 10.00'da başlayacak kesintinin, aynı gün saat 22.00'de sona ermesi öngörülüyor. Kesintinin nedeni olarak, Beylikdüzü Terfi Merkezi ile Yakuplu-Kavaklı ana isale hattında gerçekleştirilecek bakım, onarım ve montaj işlemleri gösterildi.

Yetkililer, çalışmaların planlanan saatler içinde tamamlanacağını ve ardından suyun kademeli olarak yeniden verileceğini belirtti. Ancak olası teknik gecikmelere karşı yurttaşların önceden hazırlıklı olmaları ve gerekli tedbirleri almaları istendi.

Kesintiden Etkilenecek Bölgeler Açıklandı

İSKİ'nin açıklamasına göre, 12 saatlik planlı kesintiden üç ilçede toplam 20 mahalle etkilenecek. Kesintiye uğrayacak mahalleler şöyle sıralandı:


Büyükçekmece İlçesi:

  • Çakmaklı

  • Alkent 2000

  • 19 Mayıs Mahallesi (bir kısmı)

  • Cumhuriyet

  • Karaağaç

  • Pınartepe

  • Atatürk

  • Fatih

Esenyurt İlçesi:

  • Barbaros Hayrettin Paşa

  • Cumhuriyet

  • Gökevler

  • Mevlana

  • Piri Reis

Beylikdüzü İlçesi:

  • Adnan Kahveci

  • Büyükşehir

  • Marmara

  • Kavaklı

  • Sahil

  • Cumhuriyet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN