İŞKUR'da kaydı olanların dikkatine! Onlarca kişi için fırsat kapısı açıldı: Türk Telekom 52 personel alacak

İŞKUR'da kaydı olanların dikkatine! Onlarca kişi için fırsat kapısı açıldı: Türk Telekom 52 personel alacak

İş arayan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yeni bir haber geldi. İŞKUR’a kaydı olanlar bu fırsatı havada kapacak. Onlarca kişi için yeni fırsat kapıları açıldı. Bu kapsamda Türk Telekom 52 personel alımı yapacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

İş arayan vatandaşların akşam ilk tercih ettiği yerlerden biri İŞKUR’dur. Vatandaşlar buraya başvuru yaparak kendi yetkinliklerine uygun işlerden haberdar olabiliyor ve İŞKUR’un da yardımıyla işe girebiliyor. Bu doğrultuda İŞKUR kaydı olan yüzlerce kişiyi yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre Türk Telekom’un 52 personel alımı yapacağı öğrenildi.

yeni-proje-42.jpg

TÜRK TELEKOM’DAN YENİ İŞ İLANI

Akşam Türk Telekom kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 2 şehirden personel alımı yapacak. İşe alımlardan biri İstanbul’da biri ise Antalya’da yapılacak, İstanbul için son iş başvuru tarihi 19 Nisan 2024, Antalya son iş başvuru tarihi 6 Mayıs 2024 tarihi olarak duyuruldu.

yeni-proje-43.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Diğer Teknisyen Ve Teknikerler; En az Lise ve dengi okul mezunu olmak. Erkek olmak. 17 İle 30 yaş aralığında olmak. B sürücü belgesine sahip olmak. Meslek lisesi herhangi bir bölümünden mezun, ön lisans teknik bölümlerden mezun olmak. İŞKUR İş İlan No (00008074875)

Pazarlamacı; En az Lise mezunu olmak. Erkek olmak. 18 ile 40 yaş aralığında olmak. Askerliğini tamamlamış iletişim gücü yüksek olmak. İŞKUR İş İlan No (00008074869)

Elektrik-Elektronik Mühendisi; Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren Üniversitelerin Elektrik-Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Kişisel durumu engelli olmak. 2 yıl deneyimli olmak. İŞKUR İş İlan No (00008168329)

Diğer Büro Memurları; Lisans mezunu olmak.2 Yıl tecrübeli olmak. Kişisel durumu engelli durumda olmak. İŞKUR İş İlan No (00008168318)

Diğer Teknisyen Ve Teknikerler; 2 yıllık örgün eğitim veren meslek yüksekokullarının Bilişim veya Elektrik-Elektronik, Elektronik Haberleşme, Enerji vb. teknik bölümlerinden mezun. 2 yıl deneyimli olmak. Kişisel durumu engelli olan adayların iş başvuruları kabul edilecektir. İŞKUR İş İlan No (00008168083)

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Yukarıda belirtilen alanlara başvuru yapmak isteyen kişiler İŞKUR’UN resmi internet sitesi üzerinden, İŞKUR hizmet noktalarından ya da İŞKUR hattı olan ALO 170 üzerinden yapabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN