İsrail'in saldırısında gazeteciler ağır yaralandı! Davutoğlu, TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti

İsrail'in saldırısında gazeteciler ağır yaralandı! Davutoğlu, TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, İşgalci İsrail güçlerinin saldırısında yaralanan TRT Arapça ekibine geçmiş olsun dileklerini iletti. Davutoğlu, "Ağır yaralanarak ayağını kaybeden TRT kameramanı Sami Şehade’ye, TRT muhabiri Sami Berhum'a acil şifalar diliyor; TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerine yer verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsrail güçlerinin Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında ağır yaralanan gazetecilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Prof. Dr. Davutoğlu, "Zulüm sadece Gazze ve Gazzeliler için değil, terör devletinin karşısında insanlık onurunu ayakta tutmaya çalışan herkes için devam ediyor" mesajını verdi.

Sosyal medya hesabından Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombalanmasına tepki gösteren Davutoğlu şu mesajı verdi;

"Mübarek Ramazan Bayramı’nda, Gazze’de yaşanan zulmü tüm dünyaya duyurmak adına canları pahasına mesleklerini icra ederken, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde bulunan Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombalaması esnasında, basın can yelekleri üzerlerinde olmasına rağmen; aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu gazetecileri de hedef alması sonucu ağır yaralıların olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Ağır yaralanarak ayağını kaybeden TRT kameramanı Sami Şehade’ye, TRT muhabiri Sami Berhum'a acil şifalar diliyor; TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Zulüm sadece Gazze ve Gazzeliler için değil, terör devletinin karşısında insanlık onurunu ayakta tutmaya çalışan herkes için devam ediyor!

Yarabbi, bizlere zafer nasip et!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN