İstanbul adaylığı açıklanan Murat Kurum profilini güncelledi

İstanbul adaylığı açıklanan Murat Kurum profilini güncelledi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından biyografisini ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı" olarak düzenledi.

AK Parti’nin İBB Adayı Murat Kurum Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı sonrası Kurum, sosyal medya hesabı X'te (Twitter) profil ve kapak fotoğrafını güncelledi. Biyografi kısmına ise "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı" yazdı.

murat-kurum.jpg

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum olduğu açıklandı.

İSTANBUL PAYLAŞIMI

İstanbul’la ilgili paylaşımda da bulunan Kurum, “İstanbul'u sistemli ve planlı bir şekilde yönetmek, şehre hak ettiği özel ilgiyi göstermek için buradayız” ifadesini kullandı. Kurum'un paylaşımı şöyle:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN