İstanbul, Ankara, İzmir’e müjde! Sadece 1 gününüz kaldı! Marmaray, Başkentray, İZBAN… Kimse ücret ödemeyecek

İstanbul, Ankara, İzmir’e müjde! Sadece 1 gününüz kaldı! Marmaray, Başkentray, İZBAN… Kimse ücret ödemeyecek

Geçtiğimiz süreçte ulaşım ücretlerine yapılan zamlar vatandaşın belini bükerken bu kez sevindiren açıklama geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayanlara müjde verildi. Yalnızca bir gününüz kaldı. Tamamen ücretsiz kullanılacak. İşte tüm detaylar…

Türkiye'de pek çok farklı alana yapılan zamlar ulaşım sektörünü de etkiledi. Özellikle akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle artan fiyatlar vatandaşın da canını sıkıyor. Büyük şehirlerde yaşayan kişiler büyük ücretler ödeyerek şehir içi ulaşım sağlamaktadır. İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşıma kullanan vatandaşları sevindiren açıklamalar peş peşe geldi. Marmaray, Başkentray, İZBAN, İstanbul Havalimanı Metrosu’nda kimse ücret ödemeyecek. İşte tüm detaylar…


ÜCRETSİZ KULLANILACAK

Ankara, İstanbul ve İzmir'de yaşayan vatandaşları sevindiren açıklama geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na yalnızca bir gün kala belediyelerden peş peşe açıklama yapıldı. Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferlerinin ücretsiz olacağı belirtilirken Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro seferlerinin de ücretsiz yapılacağı vurgulandı.

marmaray.jpg


RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı için nefesler tutuldu. Toplu taşıma kullanan vatandaşlar bu açıklama ile sevinçten havalara uçtu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan karar doğrultusunda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olacağı belirtildi. Marmaray, Başkentray, İZBAN, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN