İstanbul, Antalya, İzmir, Çanakkale, Yalova ve komşu iller... Meteoroloji tarih vererek uyardı: Son 6 gün

İstanbul, Antalya, İzmir, Çanakkale, Yalova ve komşu iller... Meteoroloji tarih vererek uyardı: Son 6 gün

İstanbul, Antalya, İzmir, Çanakkale, Yalova ve komşu iller... Meteorolojiden üç bölgeye uyarı verildi! Önlemlerinizi alın! Uzun zamandır bekleniyordu, artık kapıda! Meteoroloji tarih vererek uyardı! O tarihte hazır olun! Son 6 gün...

Bunaltan sıcaklar tam geri geldi derken meteoroloji üç bölge için uyarıda bulundu. Meteorolojinin uyarısına göre o tarihte sıcaklar düşecek.

YAĞIŞLAR GELİYOR

istanbul-saganak-yagis-aa-1488074.jpg

Bunaltan sıcaklardan sıkılan vatandaşlara meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yağışların gelişini “Müjde!” ifadesini kullanarak verdi. Uzun süredir beklenen yağışlar sonunda geliyor.

27 EYLÜL'DE 3 BÖLGEYİ ETKİLEYECEK
6162f32e45d2a06a3ce1134e.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten uzun zamandır beklenen yağışların Ege, Marmara ve Batı Akdeniz için yaklaştığını duyurdu. X platformunda hava durumu tahminini paylaşan Kerem Ökten 27 Eylül’de yağışların geleceğini ve sıcakların düşeceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN