İstanbul için yaz resmen bitti! Meteoroloji'den yeni uyarı: Dikkatli olun

İstanbul için yaz resmen bitti! Meteoroloji'den yeni uyarı: Dikkatli olun

Ağustos ayı ile birlikte sıcak hava dalgası etkisini artırırken İstanbul başta olmak üzere birçok kentte sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Son 3 gündür etkili olan serin hava bölge bölge etkisini gösterirken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Sıcak havalar ne zaman bitecek?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İstanbul için yaz resmen bitti! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, saat verip uyardı. Dikkatli olun, lodos geliyor!

Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Ağustos ayının ilk haftasında etkisini gösteren El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken İstanbul başta olmak üzere bazı kentlerde sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Son 3 gündür etkili olan serin hava vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken 'Bugün hava durumu nasıl? Soğuk havalar ne zamana kadar devam edecek? Yağışlar ne zaman geliyor?' sorularını merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İstanbul için yaz resmen bitti! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, saat verip uyardı. Rüzgar ve soğuk hava aynı anda geliyor dikkatli olun! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

gffggf-44.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Halen ülkemizin doğu ve güneydoğu kesimlerindeki sıcak hava dalgasının 13.08.2023 Pazar gününden itibaren etkisini arttırarak, diğer bölgelerimizde de etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNLÜ METEOROLOG SAAT VERİP UYARDI: FIRTINA GELİYOR DİKKATLİ OLUN!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Ökten, soğuk havanın yurda giriş yaptığını duyurdu. İstanbul için yaz bittiğini ifade eden Ökten, "İstanbul olarak en sıcak günleri geride bırakıyoruz. Rüzgarlar da bol bol esecek. Güle güle. Seni özlemeyeceğiz Yaz..." dedi.

b4.jpg

İstanbul için peş peşe uyarılarda bulunan Ökten, "İstanbul'da rüzgar hamleleri çok sert. Uğultu çıkartıyor. Öğleden sonra daha da kuvvetlenecek. Dikkatli olunmalı." çağrısında bulundu.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

18 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h1.png

19 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h2.png

20 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h3.png

21 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h4.png

22 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN