İstanbul, İzmir, Ankara Bursa... Afrika üzerinden gelecek: 48 saat sürecek

İstanbul, İzmir, Ankara Bursa... Afrika üzerinden gelecek: 48 saat sürecek

Tam piknik havası geliyor! İstanbul, İzmir, Ankara Bursa... Meteoroloji kaynakları duyurdu. Afrika üzerinden gelecek ve 48 saat boyunca etkisini gösterecek. Güneşlenmek isteyenler bu tarihi sakın kaçırmayın...

Yalancı baharın yüzünü göstermesinin ardından birçok ilimizde tek tek hava sıcaklığı yeniden düşmeye başlamışken meteoroloji kaynaklarından yeni bir uyarı geldi.

AFRİKA ÜZERİNDEN ILIK HAVA DALGASI GELİYOR

Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum sayfası, X hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımında pazartesi ve salı günlerine dikkat çeken Hava Forum, Afrika üzerinden ılık hava dalgası geldiğini duyurdu.

Hava Forum’un paylaşımına göre, 48 saatlik Afrika ılık hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıklarının İstanbul’da 21, İzmir’de 23, Ankara’da 17 ve Bursa’da 24 dereceye çıkması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN