İstanbul kavrulurken o ilçeyi süper hücre vurdu! Görenler gözlerine inanamadı: Sanki İstanbul değil

İstanbul kavrulurken o ilçeyi süper hücre vurdu! Görenler gözlerine inanamadı: Sanki İstanbul değil

İstanbul'da etkili olan yerel yağışlar etkisini göstermeye başladı! İstanbul adeta yanıp kavrulurken, o ilçeyi süper hücre vurdu! İstanbul adeta bambaşka bir manzaraya büründü. O görüntüler İstanbul halkını adeta korkuttu! İşte o görüntüler...

İstanbul'da son günlerde etkili olan yerel yağışlar, şehirde belirgin etkilerini göstermeye başladı. Yüksek sıcaklıklarla kavrulan İstanbul'un tek bir ilçesinde meydana geldi. Arnavutköy ilçesinde süper hücre adı verilen oraj meydana geldi. İstanbul'u tamamen farklı bir manzaraya bürüdü.

KARABURUN'U SÜPER HÜCRE VURDU

fsd-001.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, takip ettiği hava durumu takip uygulamasından gördüğü süper hücreyi paylaştı. O paylaşımındaki süper hücre için "Gerçekten sağlam bir hücre" ifadelerini kullandı. Arnavutköy'e bağlı Karaburun'da meydana gelen süper hücre, saniyeler içinde onlarca yıldırım üretti. İstanbul'un farklı ilçelerinden de bu şimşekler kaydedildi.

ŞİMŞEKLER DURMADAN DEVAM EDİYOR

opera-anlik-goruntu-2023-09-01-010230-twitter-com.png

Arnavutköy'de meydana gelen süper hücre toplamda 1.500'den fazla şimşek üretti. Ökten, paylaştığı hava olayını raporlayarak takipçileriyle paylaştı. Takipçileri ise gördükleri şimşekleri kaydederek Ökten'e yorum olarak iletti. O görüntüler adeta kıyamet gününü andırıyordu.

İşte o görüntüler...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN