İstanbul sokakları bir anda boşaldı! İn cin top oynuyor

İstanbul sokakları bir anda boşaldı! İn cin top oynuyor

Görüntüler 2020 yılındaki karantina zamanını andırdı. İstanbul'da sokaklar adeta boş kaldı! Ne araç kaldı, ne insan... İstanbul'da resmen in cin top oynuyor!

Görüntüler adeta 2020 yılında yaşanan karantina dönemini andiriyor. İstanbul'un sokakları neredeyse tamamen boşaldı. Ne araçlar ne de insanlar yollardaydı. İstanbul'da adeta in cin top oynuyor.

YOLLAR BOMBOŞ KALDI

094632001-istanbulda-sabah-saatlerinde-yollar-bos-kaldi-5.jpg

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın sabahı, İstanbul'da sokaklar sessiz kaldı. 30 Ağustos'un resmi tatil olarak kabul edilmesi, yollarda araç trafiğinin sakin seyretmesine neden oldu. Özellikle Kartal D-100 Karayolu Cevizli mevkiinde trafik neredeyse yok denecek kadar azdı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 8

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan trafik yoğunluk haritasına göre ise yoğunluk oranı sadece yüzde 8 olarak kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN