İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Muğla ve Antalya... Uzman isim uyardı: Bu kez çok etkili geliyor

İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Muğla ve Antalya... Uzman isim uyardı: Bu kez çok etkili geliyor

İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Muğla ve Antalya... Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten Marmara ve kıyı Ege için önemli bir hava durumu uyarısında bulundu! Bu kez çok etkili geleceğini söyleyen uzman tarih ve saat bilgisi paylaştı. İşte Kerem Ökten hava durumu yorumları...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarih vererek önemli bir hava durumu uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre 11 Kasım’da Marmara, kıyı Ege ve Antalya için gök gürültülü sağanak yağış bekleniyordu.

YAĞIŞLAR GÜNDÜZ OLACAK

bugun-saganak-yagis-var-mi-1-001.jpg

Ökten, Marmara ve kıyı Ege'de 11 Kasım’da beklenen yağışlara ilaveten çok daha etkili yağışların geleceğini söyledi. 'Çok etkili’ yağışlar 13 Kasım’da geleceğini belirten Ökten yağışların gündüz olacağı bilgisini paylaştı.

Meteorloji uzmanı Kerem Ökten paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "11 Kasım'da batıda beklenen yağışlara ilaveten, 13 Kasım'da çok etkili yağışlar bekleniyor. 13 Kasım'daki yağış bu sefer gündüz gerçekleşecek..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN