İstanbul Valiliği resmen duyurdu! Büyük tehlike adım adım geliyor! Gören, duyan hemen emniyete koşsun

İstanbul Valiliği resmen duyurdu! Büyük tehlike adım adım geliyor! Gören, duyan hemen emniyete koşsun

İstanbul Valiliği tüm vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. O faaliyetlere karşı herkesin dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirten Valilik, “Hemen emniyete başvurun” sözleri ile duyurdu. İşte tüm detaylar…

Son yıllarda artan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtiliyor. Dolandırıcılık faaliyetlerine son uyarı İstanbul Valiliği'nden geldi. Kurum adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı tüm vatandaşların dikkatli olması gerektiğini aktaran Valilik, Emniyeti işaret etti. İşte tüm detaylar…

VALİLİK YAPMAZ


İstanbul Valiliği son yaptığı açıklama ile tüm vatandaşları tek tek uyardı. Valiliğin adının kullanılarak yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı tüm vatandaşlara uyarıda bulunan İstanbul Valiliği, bu şekilde birçok farklı faaliyete rastlanıldığının altını çizdi.

istanbul-valiligi.jpg


İnsanları doğrudan arayarak sosyal yardım talebinde bulunan dolandırıcıların Valilik adı kullandığı ortaya çıktı. Tüm bunların yanı sıra minvalde yürütülen çalışmalara destek verilmesi gerektiği ifade edilirken dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan kişilere yönelik emniyet güçlerinin ve adli mercilerin birlik ve beraberlik içerisinde mücadelesine devam etmesi gerektiğinin altı çizildi.

para-paraa.jpg


HERKES DİKKATLİ OLSUN

İstanbul Valiliği, birçok farklı dolandırıcılık faaliyetinin son yıllarda artış gösterdiğini belirterek herkesin daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. Özellikle valilik adı kullanılarak son yıllarda artış gösteren dolandırıcılık faaliyetlerinin emniyet güçleri ve adli birimler tarafından yakından takibe alındığını aktardı. Vatandaşların dolandırıcılık faaliyeti ile karşı karşıya kaldığı durumlarda hızlı bir şekilde emniyet güçlerine yaşanan durumu bildirmesi gerektiği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN