İstanbul Valisi duyurdu: Turuncu alarm kalktı

İstanbul Valisi duyurdu: Turuncu alarm kalktı

İstanbul Valisi Yerlikaya, İstanbul'da etkili olan kar yağışıyla ilgili açıklama yaptı. Vali Yerlikaya, İstanbul'da turuncu alarmın kalktığını belirtti. Öte yandan motosiklet ve motokurye yasağının da yarın sona ereceğini duyurdu.

İstanbul'da perşembe günü başlayan kar yağışı günlerdir etkisini sürdürüyordu. Yoğun kar yağışı nedeniyle motosiklet ve motokuryelere yasak getirilmişti. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışıyla ilgili yaptığı açıklamada motosiklet, motokurye yasağının sona erdiğini belirterek yarınki hava durumuyla ilgili bilgi verdi.

MOTOSİKLET VE MOTOKURYE YASAĞI KALKIYOR

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yarın saat 10.00 itibarıyla motosiklet, motokurye ve elektrikli bisikletlerin yasağının kalkacağını duyurdu.

TURUNCU ALARM KALKTI

İstanbul'da 4 gündür etkisini sürdüren kar yağışı için Vali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Yerlikaya, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre İstanbul’da turuncu alarm kalktı. 14 Mart Pazartesi (yarın) il geneli 00.00-09.00 az bulutlu ve açık; 09.00-12.00 arası parçalı bulutlu geçecek" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN