İstanbul yarın resmen donacak! Meteorologlardan uyarı: Mart kapıdan baktıracak kazma kürek yaktıracak

İstanbul yarın resmen donacak! Meteorologlardan uyarı: Mart kapıdan baktıracak kazma kürek yaktıracak

Son dakika haberi... Mart ayı ile birlikte gelen soğuk hava dalgası gün geçtikçe etkisini arttırıyor. Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düşerken vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. İstanbul yarın resmen donacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten kritik uyarılarda bulundu. O saat aralığında sakın dışarı çıkmayın. Yarın göz gözü görmeyecek.

Şubat ayının son haftalarında etkili olan soğuk hava dalgası Mart ayı ile birlikte etkisi giderek arttırdı. Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düşerken vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar tekrardan kar yağacak mı?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Büyük fırtına geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, İstanbulluları yarın için uyardı. Sabah donmalara karşı dikkatli olun! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Gelen uyarılar sonrası vatandaşlar güncel hava durumunu araştırmaya başladı. Peki bugün hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, güney kesimlerin yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların: Antalya, Isparta, Mersin ve Adana çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

gfgfgffg-1.jpg

KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR

Yağışların: Antalya, Isparta, Mersin ve Adana çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL YARIN RESMEN DONACAK! BU SAAT ARALIĞINA DİKKAT

Hava durumu tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, İstanbulluları yarın için uyardı. Kuvvetli yağışların yarın etkisini göstereceğini ve donmalara karşı vatandaşları uyaran Ökten, şu ifadeleri kullandı:

"Marmara bölgesi, İstanbul dahil, yarın sıkı giyinmeli. Hava soğuk. Vücut sıcağa adapte olmaya çalışırken bu ani soğumalar tehlikeli. Yabana atmayın. Sabah için planınız kalın bir giyim tarzı olmalı. İstanbul'da gün içinde hafif yağış geçişleri görülecek."

b1.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

17 MART 2023 CUMA GÜNÜ

h1.png

18 MART 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h2.png

19 MART 2023 PAZAR GÜNÜ

h3.png

20 MART 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h4.png

21 MART 2023 SALI GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN